2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Tek Ders Sınavı Hk.

Aşağıdaki şartları sağlayan öğrencilerimiz denizteknolojilerimyo@comu.edu.tr adresine, başvuru tarihlerinde sınava girmek istedikleri dersin adını ve kodunu belirttikleri bir dilekçe göndererek başvuracaklardır. Başvuru tarihleri 05-06 Şubat 2024, sınav tarihi ise 09 Şubat 2024’tür.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR

1- Toplam 4 yarıyılda eğitim öğretim planında yer alan tüm dersleri alarak devam koşulunu yerine getirmiş olmak (Mezun olabilecek durumda olmak).
2- Sınava başvuru tarihinde mezun olabilmek için en fazla 1 dersi olmak.
3- Tüm derslerden geçer not aldığı halde Genel Not Ortalaması (GNO) 2.00' ın altında olduğundan mezun olamayan öğrencilerimiz, şartlı geçtiği (notu DD veya DC olan) bir dersten tek ders sınavına girebilirler.

4- Normal öğrenim süresini aşan öğrencilerin sınava girecekleri yarıyılda harç yatırmış ve kayıt yapmış olmaları gerekmektedir.