DİPLOMALARINI MEZUNİYET TÖRENİNDE ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

DİPLOMALARINI MEZUNİYET TÖRENİNDE ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE Diplomalarını Mezuniyet Töreninde (20 Haziran 2019 Perşembe Günü) Almak İsteyen Öğrencilerin Aşağıdaki İşlemleri Eksiksiz Yerine Getirmeleri Gerekmektedir. Diplomasını deri kab ile almak isteyen öğrenciler, Ziraat Bankası Çanakkale Kordon Şubesi 813592104015001 veya Ziraat Bankası Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Şubesi 2294592104015003 nolu hesaba 30,00 – (Otuz) TL diploma kabı bedeli şubeden yada internet bankacığından yatırılarak dekont alınacaktır. Öğrenci işleri şubesinden alacakları “İlişik Kesme Belgesi”ni doldurup Kütüphaneye onaylattıktan sonra banka dekontu ve Öğrenci Kimliği ile öğrenci işleri şubesine 18-19 Haziran 2019 tarihlerinde başvuracaklardır. İlişik kesme işlemleri ve diplomalar bizzat öğrencinin kendisi veya noter vekaleti verilen kişiye teslim edilecektir. Vekaletle diplomasını almak isteyenlerin öğrenci kimlik kartlarını vekalet verdikleri kişiye teslim etmeleri gerekmektedir. NOT: Yukarıdaki işlemleri belirtilen tarihlerde yapmayan mezun öğrencilerimiz mezuniyet töreninden sonraki tarihlerde işlemlerini tamamlayıp diplomalarını alabilirler.