STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Haftada 6 GÜN staj yapacaklar için

BAŞLANGIÇ : 29 HAZİRAN

BİTİŞ: 06 AĞUSTOS 2020

• ÖNEMLİ NOT: 15 Temmuz günü resmi tatil olduğundan o gün staj çalışması yapılmayacaktır.

Stajlar 30 iş günü olup, iş yerinin çalışma durumuna göre hafta içi 5 gün veya 6 gün yapılabilecektir. Stajın kaç gün yapılacağı ve başlangıç-bitiş tarihleri staj yeri kabul formunda belirtilecektir. Staj başvuruları gerekli evraklar ile başvuru tarihinde staj yapacak öğrenci tarafından bizzat okula yapılacaktır. Staj başvurularında iş yerine onaylatılmış staj yeri kabul formu, nüfus cüzdan fotokopisi, müstehaklık belgesi (e-devlet üzerinden alınacak), iki adet fotoğraf ve staj dosyası gerekmektedir. Staj dosyası ve staj yeri kabul formu denizteknolojilerimyo.comu.edu.tr internet adresinden temin edilebilir. Staj yeri kabul formunun staj yapılacak iş yeri tarafından kaşelenmesi veya mühürlenmesi, imzalı olması, eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

Mezun durumda olan öğrenciler staj dosyalarını en geç 27 Ağustos 2020 tarihinde getireceklerdir.

Birinci Sınıf öğrencileri ve mezun durumda olmayan ikinci sınıf öğrencileri staj dosyalarını güz yarıyılının ilk haftasında teslim edeceklerdir.