Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları Hk.

T.C.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

DENİZ TEKNOLOJİLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Yüksekokulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Sualtı Teknolojisi Programına Başarı Durumuna Göre (Kurumlararası) Yatay Geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin değerlendirme sonuçları, yatay geçiş takvimi ve kesin kayıtta istenen belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Sualtı Teknolojisi Programı Kurumlararası Yatay Geçiş (Başarı Durumuna Göre) Yatay Geçiş Değerlendirme Sonuçları

SIRA NO

ADI SOYADI

GELDİĞİ ÜNİVERSİTE

GNO

ASİL-YEDEK

PROGRAMI

P****Z K*Ç

B**** E*** G******

M***** T****

A** S**** E*******

Sualtı Teknolojisi

Adı geçenlerin aşağıdaki takvim gereğince Fakültemize başvurup kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bu duyuru ilgililere tebliğ niteliğinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır. İlanen duyurulur.

BAŞARI DURUMUNA GÖRE KURUMLAR ARASI YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ

Yatay Geçiş Takvimi

Başlangıç Tarihi

Bitiş Tarihi

Kesin Kayıt

12.02.2024

14.02.2024 (Saat:17.00)

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER

1. Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi.
  2. 3 adet 4.5x6,0 ebadında çekilmiş vesikalık fotoğraf
  3. Üniversitelerinden alınan yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge.
  4. Online başvuruda istenen belgelerin asıl suretleri (imzalı) ve online başvuru formu çıktısı.
  5. Ders İçerikleri: Öğrencinin ayrılacağı kurumda okuduğu derslerin tanımlarını (ders içeriklerini) gösterir belge.

Online başvuruda yanlış beyanda bulunanların, sahte evrak yükleyenlerin kesin kayıtları yapılmayacaktır.