Bozcaada Kaymakamı Sayın İbrahim GÜLTEKİN ve Son Sünger Dalgıcı Sayın Mehmet BAŞ (Aksona Mehmet)'in Sualtı Günleri Projemizin Fotoğraf Sergisini Ziyaretleri

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu ve Bozcaada Belediyesi ortak projelerinden biri olan, ülkemizde deniz kültürünün yaygınlaşması ve bilimsel bilginin halka da aktarılarak farkındalığın arttırılması hedefiyle başlatılan, yürütücülüğünü Doç. Dr. Barış Özalp'in yaptığı Sualtı Günleri projemiz kapsamında Bozcaada Sanat Galersinde 1-7 Kasım 2018 tarihlerinde açılan fotoğraf sergisi, Bozcaada Kaymakamı Sayın İbrahim GÜLTEKİN ve ülkemiz son sünger avcılarından, aynı zamanda "Son Süngerci, Derin Maviye Adanmış Bir Ömür" kitabının yazarı Sayın Mehmet BAŞ, daha çok bilinen diğer ismiyle Aksona Mehmet, tarafından ziyaret edilmiştir. Bozcaada Kaymakamı tarafından seçilecek Özalp'in fotoğraf arşivinden bazıları, ilerleyen aylarda Kaymakamlık binası duvarlarına asılacak ve halkın bilgisine sunulacaktır. Bununla birlikte seçilen birkaç fotoğrafın da yapılacak protokol çerçevesinde Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi duvarlarında gönüllü paylaşımı gerçekleştirilecektir.

.