içdaş Değirmencik Tesislerine teknik gezi

Deniz Teknolojileri MYO, Gemi İnşaatı Programı öğrencileri içdaş Değirmencik tesislerine teknik gezi gerçekleştirdi

" 18 Aralık 2017 tarihinde İçdaş Çelik Enerji Tersane Ulaşım A.Ş.'nin Değirmencik tesislerine düzenlenen teknik gezide Deniz Teknolojileri MYO, Gemi İnşaatı Programı öğrencileri önce firma hakkında bilgi almışlar, ardından gezi sırasında uyulması gereken iş güvenliği ve işçi sağlığı kuralları hakkında bilgilendirilmişlerdir. Ardından demir-çelik fabrikası, tersane, termik santral, balık üretim tesisleri ve içme suyu üretim tesislerinde incelemelerde bulunmuş ve üretim faaliyetleri hakkında bilgi almışlardır.

Kırk üç öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen teknik gezi, İçdaş A.Ş. tesislerinde yenen öğle yemeği ile son bulmuştur. "