Meslek Yüksek Okulumuz' da DGS Kursu Gerçekleştirildi.

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Öğretim elemanları Öğr. Gör. Burak GÖZÜTOK ve Yard. Doç. Dr. Yavuz Hakan ÖZDEMİR tarafından 12.06.2017-16.06.2017 tarihleri arasında 4 gün süreyle Gemi İnşaatı Programı öğrencilerine Dikey Geçiş Sınavına hazırlık kursu ücretsiz olarak verilmiştir. Ön lisans programlarını başarıyla tamamlayan öğrencilerin lisans eğitimlerini tamamlamak için her yıl ÖSYM tarafından düzenlenen Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri ve tercih edecekleri bölüme göre bu sınavdan yeterli puanı almaları gerekmektedir. Gemi İnşaatı Programı mezunları Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği, Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği, Makine Mühendisliği bölümlerinde DGS sınavında da başarılı oldukları takdirde 4 yıllık lisans eğitimini tamamlama hakkı kazanmaktadırlar. Sınava hazırlanan öğrencilerimize destek olmak amacıyla hızlandırılmış bir ücretsiz DGS kursu yapılmıştır. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.