Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz Öğretim Üyeleri ve Öğrencileri Üniversitemiz Akademik Açılış Yılı ve Fahri Doktora Tevdi Törenine Katılmışlardır.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman’a Fahri Doktora Tevdi Töreni Takdimi için düzenlenen törene Meslek Yüksekokulumuz Öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ümüt YİĞİT ve Dr. Öğr. Üyesi Serpil ODABAŞI, öğrencilerimizden oluşan bir grup ile katılmışlardır.

Terzioğlu Yerleşkesi Troia Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene TBMM 27. Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman ve ailesi, Vali Orhan Tavlı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Adalet Komisyonu Başkanı Yemliha Karakoç, Rektör Prof. Dr. Sedat Murat ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, şehir protokolü, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.