Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu

Öğretim Üyemizden Erasmus+ Sunumu

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi (Türkiye Ulusal Ajansı) Başkanlığınca yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği (KA122-SCH) faaliyeti kapsamında “Various options of dealing with waste processing in a sustainable way across the European Union - Sustainable Recycling Gallipoli is on the stage with sustainable waste processing among European Union” başlıklı proje kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart (ÇOMÜ)  Deniz Teknolojileri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mine ÇARDAK “Climate Change and Enviromental Issue” başlıklı sunum yüksekokulda gerçekleştirildi.

Toplantıya; Çek Cumhuriyeti’nde 3 öğretmen ve 7 öğrenci, Portekiz’den 3 öğretmen ve 7 öğrenci ile Gelibolu Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri olmak üzere toplam 35 kişi katıldı.

Projenin amaçları, hedefleri kapsamında “İklim değişikliği ve ekosistem üzerine etkileri” ile ayrıca sürdürebilirlik ile ilgili öğrencilerle uygulanabilirliğin artırılması konularında bilgiler sunuldu.