2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Ders Programı Yayınlandı

Gemi İnşaatı Programı / Shipbuilding Program

1. Sınıf Ders Programlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız / Click Here download the 1st Grade Course Schedules.

Birinci sınıf dersleri 118 numaralı sınıfta işlenecektir. / First-grade lessons will be held in classroom number 118.

2. Sınıf Ders Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız / Click Here to download the 2nd Grade Course Schedules.

​İkinci sınıf dersleri 117 numaralı sınıfta işlenecektir. / Second-grade lessons will be held in classroom number 117.

Sualtı Teknolojisi Programı / Underwater Technologies Program

1. Sınıf (1.Dönem) Ders Programlarına Ulaşmak İçin Tıklayınız / Click Here to download the 1st Grade (1st Semester) Course Schedules.

Birinci sınıf dersleri 109 numaralı sınıfta işlenecektir. / First-grade lessons will be held in classroom number 109.

2. Sınıf (1. Dönem) Ders Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız / Click Here  to download the 2nd Grade (1st Semester) Course Schedules.

2. Sınıf (3. Dönem) Ders Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız / Click Here to download the 2nd Grade (3th Semester) Course Schedules.

İkinci sınıf dersleri 110 numaralı sınıfta işlenecektir. / Second-grade lessons will be held in classroom number 110.