Merkezi Yerleştirme Puanına Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

T.C.

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu’na 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Merkezi Yerleştirme Puanına göre Yatay Geçiş başvurusu yapan öğrencilerin başvuruları incelenmiş olup aşağıda yer alan kararlar alınmıştır.

1- Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencisi 16*******98 T.C. Kimlik Numaralı öğrencisi Ahmet Engin KÖSEOĞLU’nun  Meslek Yüksekokulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Gemi İnşaatı Programına yatay geçişi kabul edilmiştir.

2-  Orta Doğu Teknik Üniversitesi  öğrencisi 64*******36 T.C. Kimlik Numaralı öğrencisi Barış TURAN’ın Meslek Yüksekokulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Gemi İnşaatı Programına yatay geçişi kabul edilmiştir.

2- Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi 56*******70 T.C. Kimlik Numaralı öğrencisi GÖKMEN FATSA’nın Meslek Yüksekokulumuz Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü Gemi İnşaatı Programına yatay geçişi reddedilmiştir.

NOT: Yatay geçişleri kabul edilen öğrencilerin, istenen belgeler ile 04/09/2023-06/09/2023 (17:00) tarihleri arasında kesin kayıtlarını şahsen yaptırmaları gerekmektedir.