2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

2022-2023 Akademik Yılında Yüksekokulumuza ilk kez kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencilerimiz için oryantasyon programımız gerçekleştirildi.

Sualtı Teknolojisi Programı ve Gemi İnşaatı Programı için ayrı ayrı gerçekleştirilen oryantasyonlarda, üniversitemiz yapılanması ve genel işleyişi, mezuniyet koşulları, yerleşkelerimiz ve fiziksel imkanlarımız, akademik ve idari kadromuz, yükseköğretim ile ilgili çeşitli kavram ve kurallar gibi genel konularda bilgi verildi. Genel konuların yanı sıra; Sualtı Teknolojisi Programı öğrencilerine Program Başkanı Öğr.Gör. Çetin KEDİOĞLU ve Gemi İnşaatı Programı öğrencilerine Program Başkanı Öğr.Gör. Burak GÖZÜTOK tarafından olacak şekilde, gerek eğitim hayatlarında gerek ise mezuniyet sonrası profesyonel hayatlarında kendilerini bekleyen süreçlerle ilgili akademik ve mesleki bilgilendirmeler yapıldı.