Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu

2022 Yılı Akademik Kurulumuz Gerçekleştirildi

2022 Yılı Akademik Kurulumuz, Rektörümüz Prof.Dr. Sedat MURAT'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu 2022 Yılı Akademik Kurulu, Rektörümüz Prof.Dr. Sedat MURAT, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Pelin KANTEN, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Okhan AKDUR ve Genel Sekreter Ayhan MONUS’un katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda söz alan Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Halit KUŞKU, Deniz Teknolojilerinin Çanakkale açısından önemine değinmiş, Meslek Yüksekokulumuzun fiziksel imkanlarından, güçlü yönlerinden ve hem özel sektöre, hem öğrencilerimize hem de akademiye olan katkılarından bahsetmiştir. Öğrencilerimizin okulumuz ve hocalarımız için hazırladığı video kolajını izleten Kuşku, Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulunun 2022-2023 Akademik Yılındaki stratejik hedeflerini açıklamış ve geçtiğimiz bir yılda Yüksekokulumuzda yaşanan sıçramayı sayısal verilerle gözler önüne sermiştir.

Kuşku’nun ardından söz alan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sedat MURAT, akademik personelden, idari personelden ve Yüksekokulumuzdan beklentinin hem şehir, hem öğrenciler, hem akademi hem de sanayi için yorulmadan çalışmak olduğunu belirterek, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde öğrenci olmanın ayrıcalık olduğu geleceğin tüm personel ile birlikte inşa edileceğini, üniversite bünyesinde görev yapan akademik personelin salt bir akademisyen olmanın ötesinde öğrencilere maddi ve manevi her alanda yol göstermesi gereken eğitmenler olduğunu vurgulamıştır. Başta Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Halit KUŞKU olmak üzere tüm akademik ve idari personele başarılarının devamını dileyen Rektörümüz, hem Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi genelinde hem Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu özelinde stratejik hedeflerimizi işaret etmiş ve Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına dair vizyonumuzun altını tekraren çizmiştir.