Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yılmaz CAN’ dan Deniz Teknolojileri Meslek Yüksek Okulu’na Ziyaret

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Yılmaz CAN, 30 Eylül 2022 Tarihinde Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Halit KUŞKU’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete Yüksekokulumuz Müdür Yardımcıları olan Dr.Öğr.Üyesi Serpil ODABAŞI ve Öğr.Gör. Süleyman ÖZER’in yanı sıra, Yüksekokul Sekreterimiz Sabiye Fisun SERTKAYA, Yüksekokul Bilgisayar İşletmenimiz Özgür ALTINIŞIK ve Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Yusuf ALAT da eşlik etti.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Teknolojileri Yüksekokulu hakkında fikir alışverişinde bulunan Prof.Dr. Yılmaz CAN,  Giresun Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ile ilgili projelerini aktardı. Fakültenin geleceği ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda aynı zamanda sosyal üniversite olmanın önemini de vurgulayan Rektör Prof.Dr. Yılmaz CAN, üniversitelerin eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal sorumluluklarının da bulunduğunu ve bu konuda Giresun Üniversitesinde atılan adımları da Meslek Yüksekokulumuzla paylaştı.