Türkiye Sualtı Sprorları Federasyonundan Yüksekokulmuza Ziyaret

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Başkanı Oğuz AYDIN, TSSF Genel Sekreteri Şehri ŞAHİN, TSSF Cankurtarma ve Dalış Merkezleri Denetleme Kurul Başkanı / Çanakkale İl Temsilcisi Alper DOĞMAZ, TSSF Cankurtarma ve Dalış Merkezleri Denetleme Kurul Üyesi / Eğitmeni Nevzat TUNÇ, Sağlık Kurulu ve Çanakkale Amatör Klupleri Federasyon Başkanı Dr. Firuz ERDİL, Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulumuza ziyarette bulundu.

Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Halit KUŞKU’nun ev sahipliği ile gerçekleşen ziyarete, Sualtı Teknolojisi Program Başkanı Öğr.Gör. Çetin KEDİOĞLU ve Yüksekokul Sekreteri Sabiye Fisun SERTKAYA’da eşlik etti.

Yüksekokulumuz ve TSSF arasındaki sıkı işbirliğinin önümüzdeki günlerde de artarak devam etmesi için atılacak adımların ele alındığı toplantı sonrası, Federasyon Üyeleri Yüksekokulumuz atölyelerinde incelemelerde bulundu. Kendilerine mevcut patentlerimiz, devam etmekte olan çalışmalarımız ve geliştirmekte olduğumuz projelerimiz hakkında detaylı bilgi verildi.