2023-2024 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Düzenlendi

2023-2024 akademik yılında, birinci sınıf öğrencilerimize kapsamlı bir oryantasyon programı Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlendi. Bu programda, üniversite hayatına başlangıç yapan yeni öğrencilerimize yeni hayatlarında dikkat etmeleri gereken konular anlatıldı. Oryantasyon programı boyunca, kampüsün tanıtılması, akademik kaynakların keşfedilmesi, sosyal çevrenin genişletilmesi ve üniversite kaynaklarına erişim öğrenme konuları da tartışıldı. Bu sayede öğrencilere, Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu'na sorunsuz bir geçiş yaparak eğitimlerine başladı.

Oryantasyon programı, öğrencilerin akademik ve kişisel hedeflerini belirlemeleri, üniversite topluluğuna katılmaları ve başarılarına yönelik bir plan oluşturmaları konularında rehberlik edildi. Ayrıca, öğrencilere kampüs yaşamıyla ilgili bilgi sunuldu ve çeşitli etkinliklerle kaynaşmaları teşvik edildi.