T3 Vakfının Katılımıyla Kariyer Planlama Semineri Gerçekleştirildi

T3 Vakfı Çanakkale İl Sorumlusu olarak görev yapan Ahmet Çınar, okulumuzda düzenlenen "Kariyer Planlama" dersinde yaptığı sunumla, özellikle teknoloji, girişimcilik ve inovasyon alanlarında geleceğin fırsatlarını ve olanaklarını öğrencilere tanıttı. Teknofest gibi büyük organizasyonlar ve teknoloji geliştirme programları hakkında detaylı bilgiler vererek, öğrencilerimize geleceğin fırsatlarıyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Öğrencilerimizin, teknoloji ve girişimcilik alanlarına ilgisini artması ve için geleceğin teknoloji odaklı dünyasında kendilerine yer bulmaları konusunda daha bilinçli ve hazırlıklı hale gelmeleri için hazırlanmış programlar ve yarışmalar hakkında öğrencilerimize detaylı bilgiler verildi.