Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurulu, 03.10.2022 tarihinde merkez binamızda gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Halit KUŞKU’ nun başkanlık ettiği toplantıda, Yüksekokulumuzun kısa, orta ve uzun vadeli stratejik hedefleri, yeni eğitim-öğretim yılı planlamaları, öğrenci iletişimi, stratejik vizyon, oryantasyon eğitimleri ve kurumsal uyum perspektifi konuları ele alındı. Yüksekokulumuzun akademik ve idari işleyişinin sorunsuz şekilde sürdürülebilmesi için atılması gereken adımların da ele alındığı toplantıda, Doç. Dr. Hasan Barış ÖZALP, Doç. Dr. Deniz ACARLI, Dr. Öğr. Üyesi Yavuz Hakan ÖZDEMİR, Öğr. Gör. Burak GÖZÜTOK, Öğr. Gör. Ogün GEZEN, Öğr. Gör. Melike İdil ÖZ, Dr. Öğr. Üyesi Serpil ODABAŞI, Öğr. Gör. Çetin KEDİOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Savaş GÜRÇAY, Dr. Öğr. Üyesi Ümüt YİĞİT, Öğr. Gör. Süleyman ÖZER, Yüksekokulumuz Sekreteri Sabiye Fisun SERTKAYA ve Bilgisayar İşletmeni Özgür ALTINIŞIK da hazır bulundu.