Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Deniz Teknolojileri Meslek Yüksek Okulu Kalite Komisyonumuz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Akademisyenlerinden ve Yüksekokulumuz Birim Kalite Komisyonu Sorumlusu olan Prof.Dr. İlknur AK’ın katılımlarıyla, 02.09.2022 tarihinde toplanmıştır. Toplantıya Yüksekokulumuz kalite komisyon üyeleri Dr.Öğr.Üyesi Ümüt YİĞİT, Dr.Öğr.Üyesi Serpil ODABAŞI ve Dr.Öğr.Üyesi Savaş GÜRÇAY’ın yanı sıra, Gemi İnşaatı Programından Dr.Öğr.Üyesi Yavuz Hakan ÖZDEMİR,  ile Öğr.Gör. Burak GÖZÜTOK, Sualtı Teknolojisi Programındn Doç.Dr. Hasan Barış ÖZALP ile Öğr.Gör. Çetin KEDİOĞLU ve Mekatronik Programından Öğr.Gör. Süleyman ÖZER’de katılmıştır. Yüksekokulumuzun kalite güvence faaliyetleri, atılacak adımlar ve alınacak önlemler hakkında istişarelerde bulunan komisyon, 3 saatlik toplantının ardından kısa ve orta vadeli eylem planını oluşturmuştur. Komisyon, Yüksekokulumuzun uzun vadeli stratejik hedeflerini ise tekrar gözden geçirerek pekiştirmiştir.