Meslek Yüksekokulumuz İdari Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz teknolojileri Meslek Yüksekokulu İdari Personel Toplantısı 20.09.2023 Çarşamba günü 13.30'da, toplantı salonumuzda Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Halit KUŞKU hocamızın katılımıyla ve Yüksekokul Sekreteri Sabiye Fisun SERTKAYA Başkanlığında gerçekleşmiştir.

Toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlayacak olması sebebiyle, yürütülen idari çalışmalar değerlendirilmiş olup, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında yapılacak olan işlemler, talep edilmesi düşünülen Hizmet içi Eğitim konuları görüşülerek,karşılıklı fikir alışverişinde bulunulmuştur. Her ayın ilk haftası Meslek Yüksekokulumuz İdari Personeli ile toplantı gerçekleştirilmesi kararlaştırılmıştır.