Yüksekokulumuzdan Dış Paydaş Ziyareti

Üniversitemiz ile Kurumlar arası diyalog, dış paydaş, Kurumlar arasında dış paydaş bağlarımızın kuvvetlendirilmesi, Kurumlar arası desteği arttırmak ve stratejik hazırlıklarımızda fikir alış-verişinde bulunmak amacıyla; T.C. İçişleri Bakanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığına bağlı Sahil Güvenlik Kumkale Kolluk Destek TİM Komutanlığı'nda görev yapan TİM Amiri Astsubay Murat TORUN, TİM Komutanı Astsubay Berke ÇETİN, Uzman ÇAVUŞ Burak KOCAMAN, Uzman Çavuş Ali SARGIN, Uzman Çavuş Ferhat KÜÇÜK ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Burak GÖZÜTOK, Yüksekokul Sekreterimiz Sabiye Fisun SERTKAYA, Sualtı Teknolojileri Programı Başkanımız Öğr. Gör. Çetin KEDİOĞLU ve ÇOMÜ-3 Gemisi Kaptanımız Yılmaz TOKOĞLU görüşmüş olup, karşılıklı istişarelerde bulunularak, diyaloğumuzun daha da arttırılması konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur.